2009. október 11., vasárnap

Without You!

Élveztem ezt a táncot, lassan, halkan, elvesztettem valami fontosat, most hatalmas ürességgel a lelkemben én is elvesztem…
3 megjegyzés:

 1. "Bezga új megjegyzést írt a(z) "Pöce kupac.. Vagy pöpec kupac??" című bejegyzésedhez:

  Sohasem tudhatja az ember, hogy mi teszi boldoggá, ha Téged az, hogy leszarod azt az embert, akit állítólag szeretsz, akkor HAJRÁ! Remélem boldogabb leszel a tetted által... "


  Nem, nem az embert szarom le akit szeretek, hanem a helyzetet, amibe hajszolja magát és ami szerintem fájni fog neki nem is kicsit. Remélem felfogtad, hogy nekem meg az, hoyg a szerettem, AKIT MELLESLEG KIBASZOTTUL SZERETEK (talán túlságosan is) fájdalmat okoz azáltal, hogy nem tudom megvédeni önmagától...

  Szeretlek Bubum!

  VálaszTörlés
 2. Minden érzelmi kapcsolat megszűnése a halálélményhez hasonló. Nem azt éljük meg, hogy kiléptünk egy ismerős sugárzás hatókörzetéből, hanem hogy az egész megszűnt örökre. Nincs adás, nincs vétel többé. Ez az érzelmi szeretet nagy tragédiája. Ha nem érinthetem, ha nem érezhetem -, akkor nincs is.
  [Megjelölés] [Elküldés] Müller Péter

  VálaszTörlés
 3. Igen éjjel kicsit meghalltam, de ma reggel újjászülettem és most boldog vagyok!:))) Kedves Sensu, Köszönöm a figyelmedet!:)

  VálaszTörlés

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails